Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Köszöntő

Nagy örömünkre szolgál, hogy Tiszadorogma új weboldalán köszönthetjük.
Tisztelt Tiszadorogmára Látogatók!
 
Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, önkormányzatunk nevében üdvözölhetek minden a községünk iránt érdeklődő, ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket és községünk lakóit!
 
Sokat gondolkodtam azon, miként is lehetne megfogalmazni – egy honlaphoz illő tömörséggel – mindazt, ami szeretett községünket leginkább jellemzi. Nehéz feladat, hiszen mi, helyi lakosok talán elfogultak vagyunk. De ez így helyes. Mindannyiunk közös hite, lelkesedése, szorgalma, kitartása és az összefogás teheti Tiszadorogmát azzá, amilyennek szeretnénk látni.
 
Tiszadorogma jelenének legnagyobb értéke, hogy képes a folyamatos megújulásra, a pozitív változásokra, és teszi ezt úgy, hogy közben tisztelettel őrzi múltja hagyományait. A jövőt építjük, nyomot hagyunk magunk után a település történelmében és nem mindegy, hogy milyet Az elődöktől kapott szellemi örökség ad nekünk erőt ahhoz, hogy élhető községet hagyjunk majd utódainkra. Nagyon fontos számomra a hagyományok őrzése, a közösségi élet, közösségi összefogás fejlesztése.
 
A legnagyobb hangsúlyt a magam részéről a folytonosságra, a sikeres munka folytatásának szándékára szeretném helyezni, mert ebben látom egy biztosan, fokozatosan fejlődő és megmaradó település garanciáját.
 
A honlap megújításával egyrészt az volt a célunk, hogy megkönnyítsük községünk polgárainak az információkhoz jutást, másrészt a vendégként látogatónak, segítséget adjon abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális, turisztikai életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező adottságokat. Mindazon értékeket, amelyekre mi Tiszadorogmaiak oly büszkék vagyunk.

Jó olvasgatást, eredményes és hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek!Tóth Zoltán

polgármester
Minden jog fenntartva © 2024 Tiszadorogma